Iets over mijzelf.
 
Mijn naam is Micha Nibbelink, ik woon samen met mijn vriendin, bonus kind en hond in Elst (Gld).
 
Ik kom uit een gezin waar we altijd al bezig waren met spiritualiteit, pendelen, Itching, mediums. Ik heb een opleiding gedaan voor goud en zilversmid. Daarna ben ik verhuisd naar Duitsland en heb ik daar 17 jaar gewoond. Daar heb ik 12 jaar gewerkt op een vliegveld bij de passagier,- bagage,- en vrachtcontrole en daar ben ik in de burn-out terecht gekomen.
 
Ik moest toen terug naar Nederland omdat mijn vader ziek werd, ik ben toen mantelzorg gaan doen voor mijn vader en moeder. Ik heb een jaar samen met mijn moeder voor mijn vader gezorgd, hij is toen overleden aan zijn ziekte.
 
Ik zat toen nog steeds in de burn-out en kreeg toen het aanbod om op de manege ''De Paardenmaat'' van mijn oom te gaan werken bij de zorgboerderij om weer een beetje op gang te komen en te kijken hoe belastbaar ik ben. Ik heb dat een aantal jaar gedaan en ben zo in aanraking gekomen met paarden. Daar heb ik ook mijn huidige vriendin leren kennen die daar een verzorgpaard heeft en werkt als Natuurlijk Hoefverzorgster,( Blootsvoetse bekapping ) van paarden ( www.naturalhorse-hoofcare.nl ). Zo werd het interesse in paarden nog groter.
 
Ik ben vaker met haar meegelopen en geholpen als 'Handler', en heb gemerkt dat ik erg gevoelig ben voor de energie en emoties van de paarden. ik heb toen geleerd dieper te gaan voelen en heb gemerkt dat de paarden zich openen en hun emoties laten voelen, wat zich bij mij kan uiten in emotie en tranen.
 
Zo heb ik de behoefte gekregen om deze paarden te helpen met hun traumatische ervaringen en ben nu bezig een manier en weg te vinden om hen te helpen.
 
Momenteel doe ik een opleiding tot ''Holistisch Therapeut voor Mens en Paard", waar mijn zwaartepunt bij de paarden zal liggen.
In deze opleiding leer ik onder andere, Reiki healing, Chakra healing, Aura cleaning, Guasha-Therapie en Pendelen.
 
Verder ga ik samen met mijn vriendin, die ook Paardentherapeut is en voedingsadvies geeft en een behandelplan maakt, de paarden ondersteunend behandelen, zodat het complete paard weer in balans komt.